vrijdag 11 juli 2008

Hoe versier ik Bill Kaulitz (Deel 1)

Niets uit deze cursus mag gekopieerd worden zonder toestemming van de auteur. Linken naar deze cursus, dat mag natuurlijk wel. Dit blog draag ik op aan Esmeralda, de enige echte aanstaande date van Bill Kaulitz.


Bill Kaulitz van Tokio Hotel is een obsessie voor vele meisjes. Op deze foto wil hij juist een microfoon opeten.

.
Welkom op mijn mega leerzame weblog waar je door middel van de 'Hoe versier ik Bill Kaulitz Methode' kunt leren hoe je Bill Kaulitz van Tokio Hotel kunt proberen te versieren.

Als je naar dit blog bent gesurft, dan is de kans groot dat je een Bill Kaulitz fanaatje bent en dat je erop uit bent om Bill Kaulitz van Tokio Hotel te gaan versieren. Dat zal nog een hele klus worden, een ware mission impossible, omdat je niet de enige bent die verliefd is op Bill Kaulitz, maar daardoor mag je je niet uit het veld laten slaan!

Voordat je met de ‘hoe versier ik Bill Kaulitz methode’ aan de slag kunt, is het belangrijk dat je jezelf eerst een paar belangrijke vragen stelt, en die naar waarheid beantwoordt:

1) Zou jij een leven met een dergelijke populaire halfgod als Bill Kaulitz aankunnen? Bedenk dat, indien het je werkelijk zou lukken om hem te versieren (en je dus eenmaal zijn meisje bent) je altijd in zijn schaduw zult moeten wandelen. Dat houdt in dat je veel begrip zult moeten hebben voor miljoenen fans die om zijn handtekening zeuren (waardoor je nauwelijks met hem zal kunnen zoenen en knuffelen en dergelijke) en je zult de rest van je leven bijna geen een nacht meer in een gewoon bed slapen, maar uitsluitend in hotelbedden. Soms zelfs in Tokio. Je moet dus van reizen houden en van heimwee.

2) Weet je zeker dat je verliefd bent op Bill Kaulitz zelf, en niet op zijn imago?

3) Weet je zeker dat je verliefd bent op Bill Kaulitz en niet op zijn tweelingbroer Tom Kaulitz?

4) Besef je dat knuffelen met Bill Kaulitz wel eens een groot probleem zou kunnen opleveren in verband het in de war raken van zijn haar? Hij zou kunnen gaan gillen op het moment dat jij juist in de stemming bent om je hand door zijn haar te halen.


5) Mogelijk zal je de rest van je leven met oogontstekingen rondlopen als Bill Kaulitz en jij eenmaal daten, aangezien Bill Kaulitz haren vlijmscherpe punten bevat, door de vele potten Titanium gel die hij erin smeert, en dus is zijn kapsel een gevaar voor de volksgezondheid. Zou je het ervoor over hebben om je huid, oobollen en neusje, dagelijks te verwonden aan dat prachtige, goddelijke haar?

6) Tom Kaulitz staat bij Bill op de eerste plaats, zal je daar niet jaloers op worden?

7) Kan je tegen zwarte vlekken op je kleren?

Als je al deze vragen naar waarheid beantwoord hebt, en toch nog verder wilt met de ‘hoe versier ik Bill Kaulitz methode?’ lees dan de volgende voorbereidende tips door.

1) Bijt je nagels? Stop daar dan mee. Bill Kaulitz wil geen meisje met afgekloven pubernageltjes.

2) Draag je grote roze of witte katoenen onderbroeken? Trek die dan direct uit (en vervang ze voor kleinere modellen, bijvoorbeeld een string met het gezicht van Bill Kaulitz op het touwtje) want Bill Kaulitz houdt niet van meisjes in grote onderbroeken.

3) Schaf donkere contactlenzen aan en laat je haar donker verven. Bill Kaulitz houdt van meisjes met donker haar en bruine ogen.

4) Heb je vanmorgen je tandjes al gepoetst en heb je een bad genomen? Bill Kaulitz houdt namelijk van schone meisjes.

5) Als je de helft van een tweeling bent, heb je iets meer kans dan een gewoon meisje, om Bill Kaulitz te versieren. Je kunt dus samen met een vriendin doen alsof jullie tweelingen zijn.

6) Als je langer bent dan Bill Kaulitz, laat je beentjes dan inkorten. Bill Kaulitz houdt er niet van als meisjes langer zijn dan hem.

7) Peuter je wel eens in je neusje? Oefen je er dan in om dat niet meer te doen. Bill Kaulitz houdt niet van meisjes die in hun snotkokertje zitten te peuteren.

Huiswerk

Schrijf tien redenen op waarom jij denkt dat Bill Kaulitz verliefd op jou zou kunnen worden.

Binnenkort zal hier deel twee van de ‘Hoe versier ik Bill Kaulitz Methode’ verschijnen. Keer dus regelmatig terug naar dit weblog om je schatje te leren versieren.

Tip van de dag: Wees geduldig! Zolang Bill Kaulitz nog op zoek is naar de ware liefde, heb je kans dat jij straks zijn ware liefde blijkt te zijn. Bill Kaulitz is echter een obsessie voor veel mooie jonge vrouwen, overal ter wereld, dus je zult geduld moeten oefenen om hem te bereiken en te versieren. Ik zal er echter alles aan doen om je daarbij te helpen.