woensdag 23 juli 2008

Hoe versier ik Bill Kaulitz (deel 5)

Niets uit deze cursus mag gekopieerd worden zonder toestemming van de auteur. Linken naar deze cursus, dat mag natuurlijk wel.



Zoals je op deze foto kunt zien: als je bij Bill om zijn nek wilt hangen, zal je je moeten vermommen als een ketting met veel bling.

Goedemorgen beste verliefde bakvisjes, hebben jullie lekker geslapen? En hebben julie mooi gedroomd over jullie grote liefde Bill Kaulitz? Mooi, dan kunnen we nu weer overgaan tot de orde van de dag, namelijk het volgen van les 5 van de Bill Kaulitz Versiercursus.
.
Hoe Versier Ik Bill Kaulitz (Les 5)
.
Deze les bevat informatie over het menselijk lichaam en wat daaruit komt, en is daarom niet geschikt voor meisjes die nog niet kunnen lezen.
.
Ten einde Bill Kaulitz te kunnen versieren moeten er eerst wat levenslessen genoten worden. Daarom heb ik een paar belangrijke artikeltjes voor jullie verzameld, zodat jullie meer te weten zullen komen over 'de mens' achter Bill Kaulitz. Ik zal deze artikelen in de Hoe Versier Ik Bill Kaulitz deel 5, deel 6, en deel 7 op dit weblog plaatsen.

Het is namelijk zo dat liefde blind maakt, en daarom is het goed mogelijk dat jij verblind door je liefde voor Bill Kaulitz door het leven gaat. Die verblinding laat jou uit het oog verliezen dat Bill Kaulitz ook maar een mens is. Een mens van vlees en bloed, met menselijke eigenschappen en een menselijke natuur. Dat wil zeggen dat Bill Kaulitz net als alle andere levende wezens, boeren laat en winden, dat hij elke dag naar de wc gaat om zijn uitwerpselen te lozen, dat hij heus wel eens in zijn neus peutert, dat hij 's morgens een slechte adem heeft, dat zijn oortjes vol bruine smurrie zitten en dat hij regelmatisch neurotisch gedrag vertoond, zoals alle mensen. Dat soort dingen bedoel ik. Praktisch gesproken kan je stellen dat Bill Kaulitz dezelfde problemen met zijn lichaam en geest heeft, als ieder ander mens. Soms zal hij aan hele rare dingen denken, maar het aan niemand vertellen. Soms zal hij jaloers zijn, maar het aan niemand willen laten merken. Soms zullen zijn voetjes naar Zwitserse kaas meuren... Bovendien zal ook Bill Kaulitz verouderen (het verouderingsproces is al begonnen) en op den duur zal hij zijn haren verliezen en kaal worden. Hij zal huidschimmeltjes en voetschimeltjes krijgen, grijze okselharen, en kalknagels aan zijn tenen. Onder zijn voeten zullen dikke gele eeltlagen gaan groeien en misschien gaan er wel haren uit zijn neus groeien. Bovendien tussen zijn tanden over een jaartje of 40 zo verzwakt zijn, dat hij geen vlees meer kan kauwen. Nu denk je mischien: 'ach, dat is nog zo ver weg.' Maar dan vergis je je, want het verouderingsproces verloopt immers heel sluipend en geleidelijk. Met andere woorden, over tien jaar is Bill Kaulitz al bijna dertig!

Het eerste artikel wat ik jullie aanbied gaat over poep. Ik wil dat jullie er tijdens het lezen van het artikel bij stilstaan dat ook Bill Kaulitz een bijdrage levert aan de enorme mestberg op moeder aarde. Nu vraag je je misschien waarom dit belangrijks is. Welnu, ik heb mijzelf als doel gesteld om jullie te leren relativeren als het aankomt op Bill Kaulitz. Ik maak me zorgen om jullie waanzinnige verliefdheid op deze buitensporig aantrekkelijke jongeman, want het moet natuurlijk geen krankzinnige vormen aan gaan nemen waardoor je aan niets en niemand anders meer kunt denken dan aan hem. Relativeren betekent dat je de boel meer in balans gaat zien en Bill niet meer als een soort superman beschouwd. Hij is namelijk maar een heel gewoon mens met een uit de hand gelopen mega-kapsel. Jullie willen de beste man echter versieren, jullie willen 'daten' met Bill Kaulitz, jullie willen met hem chatten, SMS'en, zoenen, en later willen jullie zelfs met hem trouwen... Daarom hoop ik dat deze links jullie de komende dagen zullen helpen om met beide beentjes op de grond te blijven staan. De eerste link (onderaan deze pagina) verwijst naar het artikel: Poep Is Altijd Hip!

http://dier-en-natuur.infonu.nl/biologie/22127-poep-is-altijd-hip.html