zondag 13 juli 2008

Hoe versier ik Bill Kaulitz? (deel3)

Niets uit deze cursus mag gekopieerd worden zonder toestemming van de auteur. Linken naar deze cursus, dat mag natuurlijk wel.

Bill Kaulitz samen met meisjes

In deel 3 van de ‘Hoe Versier ik Bill Kaulitz’ methode wil ik graag dieper ingaan op de mogelijkheden die er zoal zijn om lijfelijk (!) met Bill Kaulitz in contact te komen. In deel 2 hebben jullie kunnen lezen waar je op letten moet als je Bill per post of e-mail wilt benaderen. Nu gaan we een stukje verder.

Natuurlijk is het je droom, en je onbedwingbare verlangen, om die prachtige, aantrekkelijke, glanzende, volmaakte Bill Kaulitz in het echt te ontmoeten. Waarschijnlijk ben je een meisje, en je leeftijd ligt waarschijnlijk ergens tussen de 12 en 18 jaar. Vaak kan je ’s nachts niet slapen, omdat je verliefd bent op Bill Kaulitz. Je slaapt misschien al onder een Bill Kaulitz dekbedhoes, je luistert vaak naar muziek van Tokio Hotel met je Ipod, Media Player of op Youtube. De hele dag denk je aan Bill Kaulitz, en ’s Nachts droom je van Bill Kaulitz. Als je niet slaapt, fantaseer je over Bill Kaulitz. Je beeld je in dat jullie elkaar tegenkomen en dat jullie elkaar zoenen.

Een leven zonder Bill Kaulitz is niet altijd gemakkelijk. Misschien barst je soms zelfs wel spontaan in huilen uit, omdat je er niet meer tegen kunt dat Bill Kaulitz voor jou zo onbereikbaar is. Je kunt de gedachte dat andere meisjes overal ter wereld net zo verliefd zijn op hem als jij, maar moeilijk verdragen. Je doet er alles aan om het gevoel te hebben dat je dichter bij hem staat dan anderen; je draagt misschien vaker zwarte nagellak, zwarte ogenschaduw rondom je ogen, en veel zwarte en witte of (soms) wat rode kleren. Waar je ook gaat of staat, je jonge meisjeshartje is vervuld van maar een ding: Bill Kaulitz!

Welnu, het zal niet eenvoudig zijn om Bill Kaulitz in het echt te ontmoeten, maar laten we eens kijken naar de vrouwen en meisjes die het wel gelukt is om bij hem in de buurt te komen.



Is dit de echte Bill wel?








Bill Kaulitz (bijna) zoenend met deze 'oudere' vrouw.




Bill Kaulitz met een knappe fan. Een fan die erin geslaagd is om wel heel dicht bij de halfgod in de buurt te komen...










Op deze foto zien we een duidelijk aangeschoten Bill Kaulitz, met een blond meisje aan zijn zijde. Bill zijn make-up is doorgelopen (misschien wel van het zoenen, wie zal het zeggen?). Het meisje voldoet wel aan een van Bill's ideaalbeelden, geloof ik. Ze lijkt namelijk op een van de Olsen twins. Ze is blond en heeft lange nagels.




Als we bovenstaande foto's goed bestuderen kunnen we dus concluderen dat je Bill Kaulitz het beste kunt ontmoeten op feestjes voor sterren (lastig, want hoe kom je daar?) zoals 'afterparty's' na een optreden. Je zou dus serieus een beroep in de media moeten overwegen om de kans om Bill Kaulitz te ontmoeten, te vergroten. Het beroep journalist is echter een vrij beroep, net als het beroep fotograaf. Natuurlijk zijn er wel opleidingen om journalist of fotograaf te worden, maar je mag ook gewoon zelf aan de slag gaan en jezelf journalist of fotograaf gaan noemen. Sterker nog, je kunt jezelf vandaag nog fotograaf of journalist gaan noemen. Maak postpapier voor jezelf als journalist of fotograaf en druk het af bij de copyrette of print het gewoon van je PC uit. Als je dan een brief aan Bill Kaulitz schrijft, komt het al heel wat professioneler over allemaal. Je kunt natuurlijk ook overwegen om een eenvoudig tijdschrift te beginnen over Bill Kaulitz. Maak jezelf hoofdredactrice en stuur de officiele website een officiele brief met een verzoek om een interview na afloop van het volgende optreden in Nederland. Wees creatief. Draag veel zonnebrillen en zorg dat je een perskaart krijgt en zorg dat je als journalist optredens van Tokio Hotel mag bijwonen en probeer na afloop met Bill in contact te komen. Uiteindelijk moet je ergens beginnen.

Misschien is een opleiding aan het Media College iets voor jou?