vrijdag 12 september 2008

Lieve schatjes

Ik heb jullie expres een weekje langer laten wachten op een update van dit weblog. Dat was nodig om jullie een tikkeltje af te laten kikken. Sommigen van jullie zijn zo waanzinnig verslaafd aan Bill, dat ik er echt iets aan moet doen om jullie een beetje tot kalmte te manen. Bovendien is het voor Bill ook niet goed, al die tweelingzielen die hem emotioneel stalken. Daarom heb ik besloten jullie een belangrijke opdracht te geven. Een opdracht om jullie liefde voor Bill Kaulitz van je af te schrijven.

De opdracht voor vandaag is: schrijf een liefdesbrief aan Bill Kaulitz op de website van schrijf en poeziecentrum voor gekjes en dwaasjes:

KASTEEL AVONDROOD

Links in het menu zie je daar 'brieven' staan. Plaats daar een liefdesbrief aan Bill, en dat mag gewoon in het Nederlands. Laat je helemaal gaan en lucht je hart, dan kan ik beoordelen hoe ernstig het inmiddels met julie Bill Kaulitz verslaving gesteld is en of mijn belangrijke levenslessen al enig effect hebben op jullie verliefde hersentjes.
Aangezien het me opgevallen is dat sommigen van jullie wel erg luie cursisten zijn, plaats ik vandaag voor straf geen foto van Bill.

Enfin, ik zie jullie liefdesbrieven aan Bill tegemoet op de website van Kasteel Avondrood.