woensdag 6 augustus 2008

Hoe versier ik Bill Kaulitz? (deel 7)

Niets uit deze cursus mag gekopieerd worden zonder toestemming van de auteur. Linken naar deze cursus, dat mag natuurlijk wel.

ZOENEN MET BILL KAULITZ

Lieve aanstaande bruidjes van Bill Kaulitz,

Vandaag gaan we het hebben over de zachte, schone, natte, zoete, volmaakt gebouwde roze mondspier van Bill Kaulitz, ook wel genoemd: de tong!

In deze les gaan we namelijk leren zoenen met Bill Kaulitz!

Uiteraard dromen jullie er dag en nacht van om te zoenen met Bill Kaulitz. Laten we er geen doekjes omheen winden, als jullie s’avonds in jullie bedjes liggen en met grote smachtende ogen naar de posters van Bill Kaulitz staren, beelden jullie je in dat de posters tot leven komen en dat Bill zijn gezicht steeds dichterbij het jouwe komt, en even later breekt er een moment aan waarop jullie de lippen tuiten en met de muur beginnen te zoenen. Nietwaar?

Juist!
En aangezien jullie elke avond met posters op muren zoenen (of misschien zoenen jullie met afdrukken van Bill’s gezicht in tijdschriften, op hoofdkussens of dekbedden; of misschien zoenen jullie alleen maar in gedachten met Bill Kaulitz) in elk geval hebben we te maken met jullie inbeeldingsvermogen en jullie verlangen naar de lippen en de tong van Bill Kaulitz. Bill Kaulitz zelf is zich van jullie zoendrift niet bewust, hij slaapt na ieder optreden ALLEEN in een hotelbedje en zijn perfecte tongetje gebruikt hij hooguit om zijn eigen lipjes te bevochtigen, en om de nicotine van de filters van zijn sigaretten af te lebberen, en om fastfood te proeven. Daarom heb ik een studie gemaakt van Bill zijn strottenhoofdje, zijn mondholte, zijn oesophagus, en natuurlijk het ding waar jullie zo graag mee zouden willen zoenen: zijn snoezige tongetje.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat Bill Kaulitz zijn tong veel te weinig gebruikt. Bill Kaulitz heeft een volmaakte, schone roze tong, niet te groot en niet te klein, mooi van vorm en stevig van samenstelling, die zacht en glad achter zijn regelmatige, hagelwitte tandjes danst. De tong van Bill Kaulitz is een roze snelle slak die naarstig op zoek is naar, naar, naar…

Oké, ik moet toegeven dat ik nog steeds niet weet waar de tong van Bill Kaulitz naar op zoek is. Hoe mooi zijn tongetje ook is, hij is schijnbaar zo preuts dat hij het ding alleen maar gebruikt om te zoenen met zijn piercing en om te praten en te zingen. Die prachtige tong van Bill Kaulitz, die doorboord is met een stukje metaal, de tong waar jij zo vaak van droomt, die wacht volgens Bill Kaulitz, op de ware liefde! Prachtig hè?
Welnu, de vraag is nu of de ware liefde van zo'n romantische jongen als Bill Kaulitz een meisje zal zijn die ook een piercing in haar spreekspier heeft...








Laten wij de goddelijke tong van Bill Kaulitz eens nader bestuderen. Hoe schoon en teder deze vlezige liefdesspier op het eerste gezicht ook lijkt te zijn, als je kritisch kijkt zie je achterop de tong van Bill Kaulitz een witte, onsmakelijke aanslag zitten. Die aanslag op de tong van Bill Kaulitz, zal vast en zeker heel onprettig ruiken. Dergelijke aanslag ruikt meestal naar oude kaas en teentjes met kalknageltjes.


HET BELANG VAN EEN PIERCING

Ik heb via verschillende wegen getracht te peilen of Bill Kaulitz een meisje zoekt met een doorboorde tong, maar ik kwam tot de conclusie dat Bill Kaulitz het schijnbaar zelf wel prettig vindt om (later als hij groot is) te zoenen met een stuk ijzer in zijn tong, maar dat hij nergens (in geen enkel interview) laat blijken dat hij vindt dat zijn aanstaande bruidje (jij dus) ook een stuk metaal in haar tong moet hebben. Volgens mijn grondige onderzoek, zoekt Bill Kaulitz geen meisje die sprekend op hem lijkt. Hij zoekt dus geen kloon van Bill Kaulitz. Daarom is de piercing voor het meisje van zijn dromen, ongewenst!
Ik raad jullie dan ook allemaal aan om je tongetjes heel te laten en er ab-so-luut geen piercing in te laten proppen. Mocht je wel al zo onverstandig geweest zijn om een piercing te nemen, spuug die dan vanavond nog uit. Je kunt de piercing ook in een envelopje braken en hem opsturen naar Bill Kaulitz, zodat hij weet wat je allemaal voor hem over hebt. Als je Bill Kaulitz wilt versieren, zijn piercings uit den boze!

Dan nu nog een gouden tip.

Tip om met Bill Kaulitz te zoenen zonder dat hij het wil:

Mocht je (ooit) in de buurt van Bill Kaulitz komen, door middel van het bezoek aan een van de concerten van Tokio Hotel bijvoorbeeld, neem dan een (sterk) magneetje mee. Verstop de magneet onder je tong en probeer zo dicht mogelijk in de buurt van Bill Kaulitz te komen... Zo dicht dat de magneet zijn piercing gaat aantrekken!! Als je het slim aanpakt en dicht genoeg in de buurt van zijn perfecte mondje komt, floept zijn tong ongewild naar buiten richting de magneet, jouw mond in! Bingo! Vervolgens kan hem tegen zijn zin in zoenen.

Mocht hij echter ‘nein, nein!’ mompelen, stop dan onmiddellijk met zoenen, want ‘nein’ betekent ‘neen’ in het Duits en als een jongen ‘neen’ zegt dan bedoelt hij ‘neen.’



Oefen vanavond alvast op een paar posters je eerste zoen met Bill Kaulitz want oefening baart kunst! Je mag gerust ook op de foto's hierboven oefenen. Mocht je geen printer hebben en op het beeldscherm het zoenen gaan oefenen, zorg dan dat je een droog, sterk absorberend dweiltje klaar hebt liggen om je speeksel van het scherm te poetsen. Met een beeldscherm zoenen is echter gevaarlijk in verband met gevaar voor elektrische schokken, het is dus vele male veiliger om de foto van Bill uit te printen en met de uitdraai te zoenen. In elk geval kunnen jullie je helemaal uitleven op deze foto's van Bill Kaulitz zijn tong. Fijn he?

Veel zoenplezier en tot de volgende boeiende les!

PS. Jullie wijze vriend en relatiebemiddelaar Loetje de Casari was enkele dagen op vakantie naar Duitsland, dus ik kon de cursus even niet bijwerken. Verheugd was ik om thuis jullie vele brieven (en reacties in de shoutbox) te lezen. Blijf me vooral overstelpen met e-mails en blijf vooral jullie zwaar verliefde hartjes bij me uitstorten. Uiteindelijk is deze cursus in het leven geroepen om jullie los te weken van het fenomeen Bill Kaulitz. Sommigen van jullie zijn op de goede weg en beginnen je zelfs al los te maken van Bill Kaulitz. Anderen leiden echter nog aan het ‘Ik wil en zal met Bill Kaulitz ‘daten’ Syndroom’ en ik raad jullie dan ook met nadruk aan om niet te stoppen met deze leerzame cursus.