donderdag 24 juli 2008

Hoe versier ik Bill Kaulitz (deel 6)

Niets uit deze cursus mag gekopieerd worden zonder toestemming van de auteur. Linken naar deze cursus, dat mag natuurlijk wel.


De handen van Bill

Ik hoop dat jullie gisteren genoten hebben van het artikel over menselijke uitwerpselen. Hartelijk dank voor de vele e-mails waarin jullie je hart luchtten omdat jullie poep vies vinden. Ik begrijp best dat het geen fris onderwerp is, maar het was wel even nodig om jullie er aan te herinneren dat Bill Kaulitz ook maar een mens is. Sommige meisjes die mij schreven geloofden eerst niet dat Bill Kaulitz zelf ook wel eens op de wc zit.
Een meisje schreef me: ‘Ik heb er nooit bij stilgestaan dat Bill Kaulitz zelf ook wel eens zit te drukken. Sinds ik uw artikel over windjes gelezen heb ben ik niet zo verliefd meer op hem. Ik zie hem de hele tijd voor me, zittend op een wc pot, met zijn leren broek op zijn enkels, en met zijn wijsvinger poerend in zijn neusje. Daarom vind ik hem in ene zo retesaai...’

Ik ben erg blij dat ik dit hyperslimme meiske alvast van haar Bill Kaulitz verslaving af heb kunnen helpen.

Jullie zijn nog niet zover, dus vandaag gaan wij gewoon door met deze leerzame cursus. We gaan echter vanuit een heel ander standpunt kijken of jij en Bill Kaulitz werkelijk bij elkaar passen. Hoe kom je daar achter? Op het internet wemelt het van de weetjes over Bill Kaulitz. Als je een beetje op websites van verliefde meisjes rondsnuffelt kom je er al snel achter wat Bill zijn sterrenbeeld is, zijn lievelingseten, op wat voor type meisjes hij valt, wat voor haarlak hij gebruikt, hoeveel tatouages hij op zijn tong heeft, enzovoorts.
Bill Kaulitz houdt bijvoorbeeld van fast-food, maar ja, wie houdt daar nou niet van?
Om erachter te komen of jij en hij werkelijk interessante overeenkomsten hebben en of jullie bij elkaar passen, zal je echt dieper op de persoon Bill Kaulitz moeten ingraven, en aangezien hij niet gemakkelijk te doorgronden lijkt, zal je bijvoorbeeld een cursus handlezen moeten gaan volgen.

http://mens-en-samenleving.infonu.nl/diversen/22118-snelcursus-handlezen.html

Bovenstaande link verwijst naar een gratis snelcursus handlezen, waardoor je ten eerste kunt uitpluizen welk type mens jij zelf bent, en vervolgens kan je eens wat kritischer op de handen van Bill Kaulitz gaan letten. Aan de hand van de dingen die je dan over hem te weten komt, kun je besluiten of jullie goed bij elkaar passen. Natuurlijk zitten er ook nadelen aan de ontdekkingen die je zult gaan doen als je eenmaal een (beginnend) handlezeres bent. Als je de handen van Bill goed bestudeerd, is het goed mogelijk dat je de minder leuke kanten van zijn karakter gaat ontdekken.

Er zitten nog meer voordelen aan om deze cursus door te lezen. Als je eenmaal tegenover Bill Kaulitz zit heb je meteen een goede smoes om hand in hand met hem te gaan zitten. Je zegt gewoon dat je niet alleen journalist en fotografe bent (zie de andere delen van deze cursus), maar je kunt hem wijsmaken dat je ook handlezeres bent. Dan geeft hij je zijn hand en dan kan je de prachtige lijntjes in zijn volmaakte sierlijke handpalmpjes bestuderen, en je kunt zijn dunne vingers betasten en zijn harsnageltjes bewonderen.

Voordat het echter zover is dat je werkelijk dicht naast Bill Kaulitz zit, kan je ondertussen de handen van je ouders lezen, en al hun geheimen te weten komen door hun handen te lezen.
Veel succes met de snelcursus!