woensdag 13 augustus 2008

Hoe Versier Ik Bill Kaulitz? (les 8)



Niets uit deze cursus mag gekopieerd worden zonder toestemming van de auteur. Een link naar deze cursus plaatsen, dat mag natuurlijk wel.

Beroemd worden, de enige weg?

Dag lieve tuttebellenkakkies,

Ik hoop dat jullie de afgelopen week genoten hebben tijdens het zoenen met Bill Kaulitz na de leerzame zoenlessen in cursusdeel 7. Valt eigenlijk wel mee hè, zoenen met een beeldscherm? Ik ben er zelf (ook) heel vaardig in, als ik foto’s van de Olsen Twins op het internet vindt, dan zoen ik ze ook altijd recht op het computerscherm.
Enfin, maar vandaag gaan we ons niet bezighouden met zoenen met Bill Kaulitz. Vandaag gaan we ons bezighouden met jullie zangcarrière. Misschien worden je ogen nu heel groot van verbazing, en wellicht denk je nu: zingen? Ik!?

Waarom moet je leren zingen om Bill Kaulitz te versieren?

In verschillende interviews heb ik gelezen dat Bill Kaulitz niet speciaal op zoek is naar een meisje wat, net als hij, geweldig goed kan zingen, maar het spreekt voor zich dat een meisje met verstand van rockbands en verstand van zingen, veel meer kans maakt om bij hem in de smaak te vallen. Aangezien ik er vanuit ga dat jullie liefde voor Bill Kaulitz grenzeloos is, en dat jullie er werkelijk alles voor over hebben om ooit in zijn dunne armen te liggen. Ik weet immers hoe ernstig jullie smachten naar de geur van zijn weke okseltjes, en dat jullie heftig verlangen naar de dag dat jullie met je vingers door zijn getoupeerde haren kunt kammen, en dat je er soms zelfs over fantaseert om de piercings uit zijn wenkbrauwtje en tongetje te happen, en dat jullie het helemaal warm krijgen als jullie je probeert voor te stellen dat er ooit een dag komt (ooit!) dat Bill Kaulitz in je oortje vol prut zal fluisteren: Ich Liebe Dich mein liebchen, Ich liebe dich wie einem Sprung in einem tasse Red Bull...

Ik zal dat even vertalen:

Ik hou van je mijn schatje, ik hou van jou als van een sprong in een glaasje Red Bull…

Romantisch he? Het is echter nog niet zo ver dat je Bill Kaulitz jouw ‘date’ mag noemen, maar als je werkelijk zoveel van hem houdt zit er niets anders op dan zelf een beetje beroemd te worden, om het proces om jullie samen te brengen, een beetje te versnellen. Als je eenmaal een tikkeltje beroemd bent (en ik zal je zo uitleggen hoe je dat aanpakt) kan Bill Kaulitz niet meer om je heen. Als je eenmaal een ietsie pietsie beroemd bent, kom je Bill Kaulitz namelijk vanzelf tegen in Hollywood, Berlijn of Tokio. Daarom is het van groot belang dat je zo spoedig mogelijk een song gaat schrijven voor Bill Kaulitz. (Je moet ergens beginnen met beroemd worden) Een song waarvan je de liefdestekst eerst zelf schrijft, en daarna zing je die song voor Bill, en als je de song eenmaal prachtig kunt zingen dan film je je eigen optreden met je webcam of met een andere camera. Als je klaar bent met zingen en tevreden bent met de filmopname, maak dan een account aan bij Youtube onder de naam Ashley Olssen, zet je filmpje vervolgens op Youtube en geef het de titel:

Bill Kaulitz, Mein pizza und Redbull song für dich.

Het is dan nog maar een kwestie van tijd voordat ook Bill Kaulitz jouw filmpje zal gaan bekijken, want hij is natuurlijk razend benieuwd wat die saaie Ashley Olsen voor hem gezongen heeft. Vervolgens ziet hij jou, en hoort hij tot zijn verbazing hoe jij een liefdesliedje voor hem zingt... Je kunt je wel voorstellen dat je er dan in geslaagd bent om uit de anonimiteit tevoorschijn te klimmen, en het leven van Bill Kaulitz binnen te wandelen. Zorg dus dat je er mega aantrekkelijk uitziet als je jezelf gaat filmen, en vermom jezelf desnoods als een Olsen twin, of zorg minimaal dat je op een Olsen twin lijkt, tenzij je knapper bent dan een Olsen twin (wat niet echt moeilijk is want 95% van de wereldbevolking is knapper dan een Olsen twin).

Welnu, ik ga er vanuit dat jullie binnenkort allemaal een filmpje op Youtube hebben gezet om Bill te verrassen, en dat julie de links naar jullie filmpjes even aan mij doorgeven. Julie kunnen natuurlijk ook gewoon een boodschap op een filmpje voor Bill Inspreken, of een toneelstukje voor hem opvoeren. Als je maar zorgt dat Bill Kaulitz weet dat jij bestaat, als je maar zorgt dat je bij hem opvalt, dan maak je misschien ooit een minipini kansje om ooit je hoofdje op zijn kippenborstje neer te vleien en tegen hem te zeggen hoeveel je van hem houdt. Zo ver is het echter nog lang niet, er moet eerst gewerkt worden! Daarom wens ik jullie veel succes met zingen en filmen, en tot de volgende keer!

Cursus/les gemist? Klik rechts van de tekst voor de lessen (1 tot en met 6) in het Blogarchief.

PS. Stuur de url van deze wereldberoemde cursus door naar alle Tokio Hotel fans die je kent, of plaats de url op je hyves of website of weblog, of verspreidt de link op forums: http://hoeversierikbillkaulitz.blogspot.com/