woensdag 16 juli 2008

Hoe versier ik bill Kaulitz (deel 4)

Niets uit deze cursus mag gekopieerd worden zonder toestemming van de auteur. Linken naar deze cursus, dat mag natuurlijk wel.

Het nut van de look-a-like

We zijn alweer aangekomen bij deel 4 van de ‘Hoe Versier Ik Bill Kaulitz?’ methode.
Is het makkelijk om Bill Kaulitz te versieren? Nee dus. Maar voordat je daar helemaal van in paniek raakt, heb ik enkele noodoplossingen voor je bedacht die je in elk geval door moeilijke tijden zullen heen helpen. Het zijn surrogaatmiddelen om je liefde voor Bill Kaulitz in goede banen te leiden, en om je hormonen onder de duim te houden.

Voordat ik je de tips geef, wil ik eerst even dieper ingaan op die hormonen. Je hormonen zijn er namelijk de oorzaak van dat jij verliefd bent op die onweerstaanbare, prachtige, aantrekkelijke, weergaloos, glanzende sensuele Bil Kaulitz. Gelukkig ben je niet de enige, dus je kunt een lotgenoten website starten. Zelfs de Tokio Hotel haters zijn immers vaak heimelijk verliefd op Bill Kaulitz. Ze kunnen niet omgaan met de gevoelens die Bill bij ze oproept en dus schreeuwen ze maar van de daken dat ze hem haten. Jullie hebben vast wel eens gehoord van de Duitse rapper Bushido. Die deed ook zo diep vaag over onze beste Bill, en na een tijdje kwam ik tot de conclusie dat de beste man gewoon verliefd was/is op Bill Kaulitz. Hij kon waarschijnlijk niet omgaan met de gevoelens die Bill bij hem opriep. Prompt vond ik deze foto van Bushido en Bill op het internet. Need I say more?

De rapper Bushido grijpt zijn kans om de satijnzachte wangetjes van Bill Kaulitz te zoenen.





Surrogaatmiddelen om je hormonen onder de duim te houden:

Dan gaan we nu over tot de noodoplossingen. Deze kan je tevens beschouwen als een soort van oefeningen om met de echte Bill Kaulitz samen te leven. Aangezien de kans dat je ooit met de echte Bill Kaulitz zal samenleven niet supergroot is, is het in elk geval zinnig om je af te vragen wat dan wel haalbaar is. Een zeer geliefde noodoplossing is het spelen van de Sims. Dit klinkt vreemd, maar op de Sims kan je een poppetje maken wat je eruit laat zien als Bill Kaulitz, en in het spel de Sims, kan jij Bill Kaulitz dan helemaal voor jezelf hebben. Je kunt in de Sims zelfs kinderen met hem krijgen.
Noodoplossing twee is ook niet onaardig. Ga artikelen schrijven over Bill Kaulitz en Tokio Hotel, en doe dat bij http://www.infonu.nl/index.php?ref=8551 Je verdient er nog (een beetje) geld mee ook, en je kan de hele dag met hem bezig zijn en aan iedereen laten zien hoeveel verstand je van Bill Kaulitz en Tokio Hotel hebt.
HET NUT VAN LOOK-A-LIKES

Welke van de twee lijkt het meest?




Last but not least kan je je lusten botvieren op Bill Kaulitz look-a-likes. Dit is in feite aan te raden, aangezien de echte Bill Kaulitz niet een, twee, drie in de buurt is. Look-A-Likes hebben dus wel degelijk nut, je kunt ze namelijk gebruiken als namaak-Bill.
Op het internet vond ik een paar erg bruikbare Bill Kaulitz look-a-likes. Deze twee zijn natuurlijk allang bezet door andere meisjes, maar misschien is het een goed idee om een Bill Kaulitz look-a-like contest te organiseren? Dan stromen de dubbelgangers via je website binnen, dus ik zou het serieus overwegen. Als je eenmaal een vriendje hebt die een beetje op Bill Kaulitz lijkt, smeer je gewoon zijn ogen vol met zwarte vilstift en je lakt zijn nagels zwart. Als hij slaapt verf je zijn haar zwart, stouwt zijn kapseltje vol titaniumgel en trekt er met blondeermiddel wat witte strepen in. Als hij van je houdt, zal hij het begrijpen en accepteren.